Valpedagbok for Sarkos C-kull

Sarkos C-kull ble veldig fort historie.  Lille Chelly fikk kun leve i 50 timer, og siden hun var den eneste i kullet, ble det en særdeles kort kullopplevelse for oss.

Bilder fra Sarkos B-kull ligger her: Uke 1    Uke 2    Uke 3   Uke 4   Uke 5    Uke 6    Uke 7   Uke 8

Bilder fra Sarkos A-kull ligger her:  Uke 1    Uke 2    Uke 3    Uke 4    Uke 5     Uke 6    Uke 7    Uke 8


 

Valp nr.

Tidspunkt:

Fødselsdag:

Dag 1 Dag 2
1 Tispe 09:35 335 289 274
Valp: 1

Født: 5-3-2013  kl. 09:35

Vekt: 335 gr

Farge:  Lever/hvit

Kjennetegn:  Usedvanlig pen

Livet som oppdretter er pokker ikke lett.....

7. mars
Lille Chelly, hvis det var det hun skulle hete, fikk ikke leve så veldig lenge. Litt over 50 timer, og så var livet slutt.  Hun var svak fra starten av, hadde problemer med å ta til seg føde.  Hun sugde godt, men fikk dessverre ikke noe i seg.
Vi prøvde alt, og i morgentimene i dag var vi hos Rolf Tore og Anne Margrethe.  Der fikk hun væske, men samtidig så var de så realistiske som det går an å være.  To timer etter hjemkomsten var det slutt.  Det kom et lite pip fra valpekassa, og så ble Vilja veldig urolig. Da tok jeg opp Chelly og det eneste livstegnet som jeg så var høyre framlabb som gjorde en bevegelse. Muligens at hun vinket forvell??

Nå ligger hun trygt bevart og så skal vi finne et fint sted til henne til våren.

Heldigvis så har jeg to andre hunder som trenger omsorg.  Nå pakker jeg sekken og reiser til fjells.  Dette er for min egen del, men trur også det er godt for Vilja å komme til et annet sted, ut å lpe litt i skiløypene.  Men først skal vi innom apoteket og få noe middel for å stoppe melkeproduksjonen hennes.

5. mars 2013 og vi har fått en jente

5. mars
Kl. 09:36 kom det en valp på 335 gr til verden.  Fødselen gikk greit, selv om det var en setefødsel.  Litt hjelp måtte til før hun kom seg helt ut.  Valpen ble vasket etter alle kunstens regler, men inntaket av føde går litt tregt.
Vi krysser fingre ....

62. dag, og fremdeles like stille .....

4. mars
Vi har vært på tur i morgentimene i dag som vanlig.  Hundene er like rolige som de pleier å være.  Viljas temperatur var helt vanlig i hele går, men i dag var den nede i 36,7 gr.  Vi forventer da at temperaturen vil stige opp til normalt nivå igjen når fødselen skal starte.  Vi håper at det vil skje noe i løpet av det neste døgnet.